Over ons

Ons kernteam bestaan uit Ramon, Denise en Elsbeth en we zitten in het Foreestenhuis aan de Grote Oost in het centrum van Hoorn.

Denise

Het creëren van mooie en maatschappelijk betrokken evenementen stroomt door Denise haar bloed. Met een sterk oog voor details en aandacht voor bezoekers weet ze iedereen op hun gemak te stellen. Denise is al vanaf het begin een onmisbare aanpakker binnen het kernteam van Making Sense Hoorn. Naast haar werkzaamheden bij ons studeert ze Leisure & Events Management aan Inholland. Naast haar vele jaren ervaring uit de  praktijk brengt ze dus ook kennis vanuit haar studie.

 

Geschreven door Elsbeth

Ramon

Ramon is officieel het nieuwste lid van Making Sense, maar achter de schermen draait hij al een aantal jaar mee. Hij is het creatieve brein achter onze mooie nieuwe vormgeving. Met Ramon in ons team zal de aankleding van de evenementen altijd perfect in orde zijn. Hij heeft een grote passie voor styling en mensen en is daarom een grote aanwinst voor ons!

 

Geschreven door Denise

 

Elsbeth

Voor Elsbeth is geen idee te gek & zodra ze ergens achter staat gaat ze er helemaal voor. Zij is dan ook figuurlijk & letterlijk het brein achter Making Sense. Daarnaast is ze ook wel het zonnetje in huis te noemen. Altijd vrolijk, sociaal en met een gouden hart.

 

Geschreven door Ramon

 

Het Foreestenhuis

Grote Oost 43 Hoorn